Pensiunea Boroka

tip:
pensiune ***
adresă:
Pensiunea Boroka
Băile Tușnad
Állomás utca 45 (Str. Garii)
Harghita
deschis:
tot anul
telefon:
0040 745-401-228
0040 742-212-302
0040 266-371-499
fax:
0040 266-371-499
camere:
12
locuri:
44
preț:
8-12 €/ persoană
 1. Trimite E-mail
 2. Website
Pensiunea Boroka (1)

 • Hartă Băile Tușnad
 • Băile Tușnad

 • Pensiunea Boroka - Parametrii

  Serviciile cazării: WC, dus / cada, autarhic, bucatarie, cuptor, microunda, frigider, masina de spalat, sufragerie, parcare inchisa, TV, gradina, focar de curte, sala de conversatie, posibiltate de gratar, teren de joaca

  Serviciile împrejurimilor: alimentara, restaurant, cofetarie, fast-food, cafenea, parcare, parcare de autobus, tenis, schi, pescuit, plimbare in natura, padure/parc, strand, statiune climaterica, coasta, solar, sauna, muzeu, cetate, memorial, cinema, posta, schimb valutar, benzinarie, salon de coafura si cosmetica, farmacie, prestatii de sanatate


  Pensiunea Boroka - Descriere

  Pensiunea "Boróka" (Ienuparul) se gaseste la Baile Tusnad. Oraselul este una dintre cele mai frumoase statiuni balneare din Transilvania. Aerul totdeauna curat, apropierea muntilor, a padurilor fac ca odihna Dvs.sa fie completa.

  Pensiunea cu trei stele poate caza 44 de persoane în camere cu 2, 3, 4, 6 paturi. Oaspetii nostri vor gasi o bucatarie complet echipata în pensiune care vine în sprijinul pregatirii independente a mâncarii.

  Daca veti fi putin obosit dupa excursia facuta în muntii din împrejurimi, sauna proprie a pensiunii va va ajuta sa va revigorati. În curte veti putea sa si gatiti daca doriti, deoarece dupa cum foarte bine se stie, mâncarurile preparate în aer liber sunt poate cele mai gustoase.

  Pornind de la micutul hotel cu atmosfera familiala veti avea posibilitatea sa faceti experienta tamaduitoare a tratamentelor medicale, a bailor termale, a mofetelor, respectiv sa faceti excursii mai scurte sau de mai lunga durata în munti. Datorita situarii binecuvântate a localitatii, veti avea posibilitatea sa faceti excursii de câte o zi la lacul Sf.Ana, la Baile Balvanyos, la Sumuleu, la Gheorgheni, la Lacu Rosu si la Cheile Bicazului, la Manastirea Franciscana si la castelul Lazar din Lazarea unde cu ajutorul a peste 1200 de opere de arta pastrate într-una dintre galeriile de arta plastica numarata printre cele mai bogate din Europa Centrala si de Est si în parcul de sculpturi format în apropierea manastirii franciscane veti putea admira activitatea multor artisti valorosi ai artei plastice de la sfârsitul secolului al XX.-lea si începutul secolului al XXI.-lea.

  Veti putea calatori la Odorheiu Secuiesc, la Lupeni va veti putea închina la mormântul marelui scriitor secuiesc Tamási Aron, la Corund veti putea cumpara obiecte de arta populara secuiasca, dar veti putea ajunge si la Salina Praid aflata în apropiere, respectiv la Sovata.

  Pensiunea Boroka - Poze

  Pensiunea Boroka (1)
  Pensiunea Boroka (2)
  Pensiunea Boroka (3)
  Pensiunea Boroka (4)
  Pensiunea Boroka (5)
  Pensiunea Boroka (6)
  Pensiunea Boroka (7)
  Pensiunea Boroka (8)
  Pensiunea Boroka (9)
  Pensiunea Boroka (10)

  Harta

  Foto din regiune