Pensiunea Cluj

tip:
pensiune ***
adresă:
Pensiunea Cluj
Cluj Napoca
Meteor u. 71/b.
Cluj
deschis:
tot anul
telefon:
0040/264/438-593
0040/741/369-403
fax:
0040/264/438-594
locuri:
15 camere (29 locuri)
preţuri informative:
26-30 EUR / camera fără masă
29-37 EUR / camera cu mic dejun
 1. Trimite E-mail
 2. Website
Pensiunea Cluj (1)

 • Hartă Cluj Napoca
 • Atracţiile aşezării
 • Cluj Napoca

 • Pensiunea Cluj - Parametrii

  Limbi vorbite: engleza, romana

  Parametrii camerelor: WC, dus / cada, TV, aer conditionat, &balcon, serviciu de camera, internet

  Serviciile cazării: WC, dus / cada, mic dejun, microunda, frigider, sufragerie, parcare, parcare inchisa, bar, TV, telefon, gradina, sala de conversatie, sala mic dejun, comanda taxi, acceptare card

  Serviciile împrejurimilor: alimentara, restaurant, cofetarie, fast-food, cafenea, parcare, parcare de autobus, tenis, schi, pilmbare cu barca, plimbare in natura, padure/parc, strand, bazin de inot, solar, sauna, muzeu, cetate, memorial, teatru, cinema, prestatii pentru copii, posta, schimb valutar, benzinarie, inchirieri auto, salon de coafura si cosmetica, discoteca, piata, farmacie, prestatii de sanatate


  Pensiunea Cluj - Descriere

  Cluj-Napoca

  Municipiul Cluj-Napoca este situat in partea centrala a Transilvaniei, pe Somesul Mic, în zona de interferentã dintre Muntii Apuseni si Podisul Somesan. Inconjurat pe trei parti de dealuri si coline, aspectul lui imbraca forma unei adevarate cetati.

  Cel mai important centru urban al Transilvaniei este un oras cu doua nume: Napuca (ulterior transformat de romani in Napoca) este cel al vechii cetati dacice, iar Cluj este termenul latinesc care l-a desemnat ulterior (vine din Clausum-orasul fiind inchis, cantonat intre dealuri).

  Mare centru cultural, universitar si industrial, Cluj-Napoca se mandreste cu alese contributii culturale si stiintifice. Orasul se remarca si ca un centru marcant de cultura prin cele 2 teatre dramatice, 2 opere, 2 teatre de papusi, 4 case de cultura, 3 biblioteci, filarmonica, reteaua celor 6 muzee: de arta, al farmaciei, istorie a Transilvaniei, al satului, mineralogiei si zoologic. Un loc aparte ocupa Gradina Botanica, a doua ca importanta in Europa, autentic tezaur botanic, cu un variat numar de plante, unele dintre ele foarte rare.

  Pentru distractie si petrecerea timpului liber, orasul are numeroase restaurante cu bucatarie specifica transilvaneana, sau internationala, cluburi de noapte, baruri, discoteci.

   

  Despre noi

  PENSIUNEA CLUJ, clasificata 3*** se afla in imediata apropiere a centrului istoric si cultural al orasului Cluj-Napoca.

  Amplasata intr-o zona linistita, usor accesibila de pe Calea Turzii si strada Observator, PENSIUNEA CLUJ ofera atat posibilitatea unei sederi confortabile cat si o legatura facila cu principalele puncte de interes ale orasului.

   

  Dotari

  Oferim o atmosfera confortabila, de liniste si intimitate pentru clientii aflati departe de casa, la preturi mai mult de cat accesebile.

  PENSIUNEA CLUJ pune la dispozitia oaspetilor 9 camere cu pat matrimonial ,5 camere double twin,1 camera single. Camerele moderne, amenajate cu bun gust si o deosebita atentie pentru detalii, sunt dotate cu grupuri sanitare proprii, TV cablu si acces internet.

   

  Pensiunea Cluj - Poze

  Pensiunea Cluj (1)
  Pensiunea Cluj (2)
  Pensiunea Cluj (3)
  Pensiunea Cluj (4)
  Pensiunea Cluj (5)
  Pensiunea Cluj (6)
  Pensiunea Cluj (7)
  Pensiunea Cluj (8)
  Pensiunea Cluj (9)
  Pensiunea Cluj (10)
  Pensiunea Cluj (11)
  Pensiunea Cluj (12)

  Harta

  Foto din regiune