Casa de oaspeti Platan

tip:
casuta cu cheie, casa de oaspeti ***
adresă:
Casa de oaspeti Platan
537362   Izvoare
Harghita
deschis:
tot anul
telefon:
0040 266-206-190
0040 745-646-891
locuri:
7 camere (14 locuri)
prețuri informative:
250 EUR / casa fără masă
 1. Trimite E-mail
 2. Website
Casa de oaspeti Platan (1)

 • Hartă Izvoare

 • Casa de oaspeti Platan - Parametrii

  Limbi vorbite: maghiara, engleza, romana

  Parametrii camerelor: WC, dus / cada

  Serviciile cazării: WC, dus / cada, autarhic, bucatarie, cuptor, microunda, frigider, sufragerie, parcare, parcare inchisa, parcare acoperita, restaurant, TV, inchirieri articole sport, gradina, focar de curte, sala de conversatie, posibiltate de gratar, gratar, pat de plaja, terasa de plaja, mobila de gradina, jocuri

  Serviciile împrejurimilor: alimentara, restaurant, cafenea, parcare, parcare de autobus, tenis, schi, calarie, vanatoare, pescuit, inchirieri articole sport, plimbare in natura, camping, padure/parc, strand, coasta, solar, muzeu, cetate, memorial, teatru, posta, schimb valutar, benzinarie, salon de coafura si cosmetica, farmacie, prestatii de sanatate


  Casa de oaspeti Platan - Descriere

  Vă invităm, să vă relaxați și să vă bucurați de ospitalitatea casei noastre de oaspeți moderne și unice, într-un mediu rural nemaipomenit în mijlocul naturii.

   

  Casa de oaspeți oferă o posibilitate ideală - în lumea noastră agitată și stresată - familiilor, grupurilor de prieteni, care vor să se odihnească și să se reîncarce în mijlocul naturii. Vă îmbogățiți de o experientă de neuitat, ascultând șoaptele brazilor, admirând pădurile apropiate, pejsajul fermecător și a miilor obiective turistice. Vă așteptăm cu mult drag pe tot precursor anului!


   

  Poziția casei de oaspeți:

   

  Casa noastră de oaspeți se situează într-un mediu ușor accesibil și totuși liniștit, la ieșirea din Ivo, aproape de Harghita Mădărăș.

  La vilă aparține o curte de 7 ari cu gazon și plante ornamentale, și pârâiașul limped Filio. Musafirii noștrii se pot bucura de posibilitatea preparării unui grătar în curtea casei și se pot odihni pe o terasă spațioasă echipată cu mobilier de gradină.


   

  Cazare, echipare:

   

  Casa noastră de oaspeți cu o suprafață de 150m², înființată în 2009, oferă posibilitate ideală de odihnire pentru 14 persoane. Livingul, aflând într-un spatiu comun cu sufrageria, este ideal pentru discuții prietenești, jocuri, vizionare TV. Bucătăria este complet echipată cu articole electronice și accesorii.

  La parter 1, iar la etaj 6 camere cu două paturi așteaptă musafirii, iar două sunt dotate și cu pat pentru copii.

   

  Conform discuțiilor anterioare servirea mesei se poate rezolva!

  Casa de oaspeti Platan - Poze

  Casa de oaspeti Platan (1)
  Casa de oaspeti Platan (2)
  Casa de oaspeti Platan (3)
  Casa de oaspeti Platan (4)
  Casa de oaspeti Platan (5)
  Casa de oaspeti Platan (6)
  Casa de oaspeti Platan (7)
  Casa de oaspeti Platan (8)
  Casa de oaspeti Platan (9)
  Casa de oaspeti Platan (10)
  Casa de oaspeti Platan (11)
  Casa de oaspeti Platan (12)
  Casa de oaspeti Platan (13)