Hanul Gizi

tip:
pensiune, pensiune ***
adresă:
Hanul Gizi
Odorheiu Secuiesc
Nyírő József 3.
Harghita
deschis:
tot anul
telefon:
0040/266/215-902
0040/266/218-433
0040/748/234-756
fax:
0040/266/218-433
locuri:
9 camere (24 locuri)
prețuri informative:
32 EUR / camera fără masă
26 EUR / persoană cu mic dejun
34 EUR / persoană cu demipensiune
40 EUR / persoană cu pensiune completă
 1. Trimite E-mail
 2. Website
Hanul Gizi (1)

 • Hartă Odorheiu Secuiesc
 • Atracțiile așezării
 • Odorheiu Secuiesc

 • Hanul Gizi - Parametrii

  Limbi vorbite: maghiara, engleza, germana

  Serviciile cazării: WC, dus / cada, mic dejun, demipensiune, pensiune completă, frigider, masina de spalat, restaurant, bar, TV, gradina, focar de curte, camping, caine/pisica permis, sala de conversatie

  Serviciile împrejurimilor: alimentara, restaurant, cofetarie, fast-food, cafenea, parcare, parcare de autobus, tenis, schi, calarie, vanatoare, pescuit, pilmbare cu barca, inchirieri articole sport, plimbare in natura, padure/parc, strand, statiune climaterica, coasta, solar, sauna, muzeu, cetate, memorial, teatru, posta, schimb valutar, benzinarie, salon de coafura si cosmetica, prestatii de sanatate


  Hanul Gizi - Descriere

  Renumitul han "Gizi csárda" din Odorheiu Secuiesc, va ofera o invitație pentru Dvs. din partea colectivului de muncă.

  Încă din 1990 am fost și vom fi întotdeauna deschiși pentru musafiri. Răsfățăm clienții noștri cu gusturi, ospitalitate, și un ambient secuiesc, precum și acomodare folclorică.

  Complexul de clădiri renovat în 2007 este alcătuit de fapt din două părți: pe etaj sunt plasate locurile de cazare, pe parter aflându-se restaurantul compus din mai multe săli, barul, bucătăria, toaletele, biroul, depozitul și garderoba

  Restaurantul are 140 de locuri, care sunt divizate în două săli:

  • sala mare: 125 de locuri
  • sala protocol: 15 de locuri

  Restaurantul dispune și de un bar, fără scaune. Peretele acestuia sunt decorate cu fotografiile persoanelor renumite servite de noi, precum și cu diplomele, cupele, medaliile câștigate la concursurile naționale și internaționale. În funcție de sezon, mai ales vara avem posibilitatea pentru a asigura încă 20 de locuri pe terasă, unde dispunem și de un cuptor, unde se face pâinea de acasă servită lângă masă de noi.

  Datorită capacității de a asigura loc pentru mai multe persoane sala mare este ideală pentru evenimente mai mari ca: nunți, botezi, conferințe mici, prezentări, reuniuni de clasă, confirmare, bermare, pomană, diferite baluri, carnaval.

  Atmosfera coridală a sălii este accentuată de mobilierul tradițional completat de obiecte tradiționale secuiești. Merită menționată corpul de iluminat, care are o istorie de mai multe secole, și a fost proprietatea judecătorului din Tărcești. Se află de asemenea în sala mare și podiumul muzical: de la joi până duminică o trupă alcătuită din două persoane este responsabilă pentru distracția oaspeților.

  Sala protocol, în ciude faptului, că cele 15 de locuri oferite este capabilă pentru primirea unui număr destul de restrâns de persoane este foarte apreciat și utilizat. Peretele sunt ornamentate cu obiecte folclorice din Corund, opere de artă făcute de artiști renumiți.

  Mesele sunt acoperite cu țesături de casă, tacâmul se laudă la fel de munca excepțională prestată de meșterii din Corund.

  Hanul Gizi - Poze

  Hanul Gizi (1)
  Hanul Gizi (2)
  Hanul Gizi (3)
  Hanul Gizi (4)
  Hanul Gizi (5)
  Hanul Gizi (6)
  Hanul Gizi (7)
  Hanul Gizi (8)
  Hanul Gizi (9)
  Hanul Gizi (10)
  Hanul Gizi (11)
  Hanul Gizi (12)
  Hanul Gizi (13)
  Hanul Gizi (14)
  Hanul Gizi (15)
  Hanul Gizi (16)
  Hanul Gizi (17)
  Hanul Gizi (18)
  Hanul Gizi (19)
  Hanul Gizi (20)
  Hanul Gizi (21)

  Harta

  Foto din regiune