HOTEL TÂRNAVA ***

tip:
hotel, hotel ***
adresă:
HOTEL TÂRNAVA ***
535600   Odorheiu Secuiesc
Városháza tér 16. / P-ta Városháza nr. 16
Harghita
deschis:
tot anul
telefon:
0040 266-213-963
fax:
0040 266-217-659
locuri:
73 camere (143 locuri)
5 apartament
 1. Trimite E-mail
 2. Website
Hotel

 • Hartă Odorheiu Secuiesc
 • Atracțiile așezării
 • Odorheiu Secuiesc

 • HOTEL TÂRNAVA *** - Parametrii

  Limbi vorbite: maghiara, engleza, romana

  Parametrii camerelor: minibar, WC, dus / cada, TV, telefon, aer conditionat, internet, camera de conferinte

  Serviciile cazării: WC, dus / cada, mic dejun, demipensiune, pensiune completă, parcare, parcare inchisa, parcare de autobus, restaurant, bufet, bar, TV, telefon, sauna, sala de conversatie, comanda taxi, sala separata, jacuzzi, acceptare card

  Serviciile împrejurimilor: alimentara, restaurant, cofetarie, fast-food, cafenea, parcare, parcare de autobus, tenis, schi, calarie, vanatoare, pescuit, plimbare in natura, padure/parc, strand, statiune climaterica, solar, sauna, muzeu, cetate, memorial, teatru, posta, schimb valutar, benzinarie, inchirieri auto, olari, salon de coafura si cosmetica, discoteca, piata, farmacie, prestatii de sanatate


  HOTEL TÂRNAVA *** - Descriere

  Să vă simțiți ca acasă, cu aceste gânduri calde sunt primiți pretutindeni clienții bineveniți! Noi nu numai că avem convingerea, dar ne și străduim ca oaspeții noștrii să se simtă la noi ca ei acasă.

  Ori doriți să vă relaxați, ori ați venit în scopul afacerilor, sau ați sosit la o conferință, pentru toate aceste activități Hotel Târnava *** vă oferă un ambient plăcut și de neuitat!


  Hotelul Târnava*** își așteaptă clienții cu 72 de camere, din care 9 simple, 59 cu două paturi, respectiv 5 camere clasificate la patru stele, având o capacitatea de 143 de locuri. 

  Simțiți-vă ca acasă!

  Vă pregătiți pentru un eveniment familial? Restaurantul cu o capacitate de 300 locuri este cel mai potrivit pentru organizarea recepțiilor, balurilor, nunților.

  Sunteți abătut, obosit? Doriți o relaxare? Sau vreți doar să vă răsfățați?

  Centrul nostru de agrement vă oferă o varietate amplă de servicii pentru destinderea dvs. Savurați senzația revigorantă a saunei, masajului și al jakuzziului! Profesioniștii noștrii vă introduc în plăcerile și efectele benefice ale masajului relaxant, reflexologic și revitalizant.

  Locație ideală, ca dumneavoastră să scăpați de griji organizatorice!

  Sălile noastre de conferință, divizabile in secțiuni, constituie locul ideal pentru găzduirea conferințelor și a diferitelor întruniri.


   

   

  HOTEL TÂRNAVA *** - Poze

  Hotel
  Hotel
  Recepție
  Cameră
  Cameră
  Cameră
  Menta Bistro
  HOTEL TÂRNAVA *** (8)
  HOTEL TÂRNAVA *** (9)