HOTEL CENTRAL

tip:
adresă:
HOTEL CENTRAL
300029   Timişoara
Str Lenau Nr 6.
Timiş
deschis:
tot anul
telefon:
0040 256-490-091
fax:
0040 256-490-096
 1. Trimite E-mail
 2. Website
Apartament

 • Hartă Timişoara
 • Atracţiile aşezării
 • Timişoara

 • HOTEL CENTRAL - Parametrii

  Limbi vorbite: maghiara, engleza, germana, italiana, romana

  Parametrii camerelor: cuptor, microunda, frigider, minibar, WC, dus / cada, TV, telefon, aer conditionat, &balcon, camere în stil individual, serviciu de camera, internet


  HOTEL CENTRAL - Descriere


  Amplasat in plin centrul Timisoarei, chiar langa Piata Revolutiei, Hotel Central se afla in vecinatatea Castelului Huniazilor, aproape de majoritatea punctelor de interes ale orasului.

  In peisajul timisorean, Hotel central se distinge prin seriozitate, prin calitatea ireprosabila a diferitelor servicii pentru satisfacerea clientilor sai.

  Daca va doriti sa aveti o vedere asupra istoriei orasului si a legendei lui DRACULA , puteti alege una dintre camerele cu vedere la Castelul Huniade.


        Un spatiu unic de cazare in Timisoara, acest apartament deosebit prin grija si atentia cu care a fost conceput reprezinta anticiparea unui lux rafinat. Hotel Central Timisoara va pune la dispozitie un apartament , cu un decor si o luminozitate care proiecteaza linistea, bunul gust si distinctia. Daca va doriti cazare in centrul orasului Timisoara , intr un hotel preocupat de nevoile dumneavoastra , atunci Hotel Central Timisoara este alegerea potrivita.

   Un apartament modern, spatios, plin de lumina si culori calde, cu Jacuzzi integrat in camera si un mobilier creat individual sunt caracteristici care fac din acesta locul perfect de cazare in Timisoara pentru cei care isi doresc sa stea intr un Hotel din Timisoara, in plin centrul orasului.

   Suprafata : 75 mp


   Daca iti doresti cazare in Timisoara, Hotel Central in Timisoara este locul care iti ofera posibilitatea de a absorbi ambianta inimitabila a Timisoarei, chiar din centrul orasului, din comfortul camerei tale luminoase.

   Experimenteaza eleganta sofisticata a unui Hotel din Timisoara alegand Hotel Central , experimenteaza modernitatea si semnatura unor servicii orientate spre satisfacerea clientilor alegand cazarea intr un hotel in care calitatea are cel mai bun pret.

   Traieste, munceste sau distreaza-te in spatiile generoase si bogat echipate , in camerele luminoase ale Hotel Central din Timisoara , acolo unde nevoile calatorului sunt cu promptitudine indeplinite si atunci vei sti ca ai facut alegerea perfecta daca iti doresti cazare in Timisoara.

   Suprafata: 25 mp

  HOTEL CENTRAL - Poze

  Apartament
  Apartament
  Apartament
  Apartament Business
  Apartament Business
  Apartament Business
  Castle view
  Single Room