Pensiunea Giurgiuman

tip:
adresă:
Pensiunea Giurgiuman
407478   Valea Drăganului
Fő u. 244
Cluj
deschis:
tot anul
telefon:
0040 264-255-501
0040 729-940-304
camere:
7
locuri:
16
preț:
40 RON/fő
25 RON/fő/ház
 1. Trimite E-mail
 2. Website
Pensiunea Giurgiuman (1)

 • Hartă Valea Drăganului

 • Pensiunea Giurgiuman - Parametrii

  Serviciile cazării: WC, dus / cada, bucatarie, cuptor, frigider, sufragerie, parcare, gradina, focar de curte, sala de conversatie

  Serviciile împrejurimilor: alimentara, restaurant, parcare, vanatoare, plimbare in natura, padure/parc, coasta, memorial, prestatii pentru copii, posta, schimb valutar, benzinarie, salon de coafura si cosmetica, prestatii de sanatate


  Pensiunea Giurgiuman - Descriere

  Localitatea Valea Drăganului se găsește în partea de nord-vest a județului Cluj, la o distanță de 75 km de Cluj-Napoca.
      Aflat
  ă la 7 km de șoseaua internațională Cluj-Oradea (DN1- E60), pensiunea se află într-un cadru pitoresc deosebit, atât de multă verdeață și atât de liniște te face să te desprinzi de rutina zilnică și aglomerația citadină, pentru a o vizita.
     
  Apa cristalină a râului Drăgan, aerul ozonat, flora ce încântă privirea, pădurile de foioase și conifere creează un refugiu de relaxare și liniște sufletească interioară.

  Pensiunea beneficiază de 16 locuri de cazare, având camere cu 1, 2 sau 3 paturi. Fiecare cameră are baie proprie cu apă caldă curentă, televizor color (peste 15 canale).
     

  Cele 7 camere îți oferă intimitate și liniștea unui weekend sau concediu odihnihnă.

   În gradină există 3 căsuțede vacanță a cîte 2 locuri fiecare, cu baie proprie, un duș construit din piatră de râu și un foișor.

  Ca și agrement se poate juca tenis de masă, baschet, volei, fotbal, copiii se pot da pe topogan, se poate face baie in râu dar numai in zilele călduroase.    Pentru turiștii străini se pot organiza excursii si in afara județului la diferite mănăstiri din țară sau peșteri, iar pentru ceilalți turiști se pot organiza excursii în împrejurimi, trasee montane.


     
  Ca și obiective turistice se pot vizita Lacul de acumulare Drăgan-Floroiu-Remeți, Muzeul Octavian Goga, Biserica Ortodoxă din Valea Drăganului de o incontestabilă valoare arhitecturală și multe alte peisaje frumoase din zonă.

  Pensiunea Giurgiuman - Poze

  Pensiunea Giurgiuman (1)
  Pensiunea Giurgiuman (2)
  Pensiunea Giurgiuman (3)
  Pensiunea Giurgiuman (4)
  Pensiunea Giurgiuman (5)
  Pensiunea Giurgiuman (6)
  Pensiunea Giurgiuman (7)
  Pensiunea Giurgiuman (8)
  Pensiunea Giurgiuman (9)

  Foto din regiune